fbpx
Magnesium Forever Wijhe

Massage met magnesium


Mijn naam is Anita Ruitenberg. In mijn praktijk geef ik massages met magnesium. Dit kan een rug/schouder/nek massage zijn of een volledige lichaamsmassage.

Door een massage met magnesiumgel komt de magnesium direct op de plaats waar de spanning of pijn bevindt. En men ervaart de ontspanning.

Ik heb een infrarood deken waarmee ik een magnesiumpakking kan geven. Het hele lichaam zal worden ingesmeerd met magnesiumgel en daarna zal u in de deken verpakt worden en ligt u 40 minuten in 40 graden. Door deze behandeling zullen uw poriën open gaan en de magnesium kan dan via de opengaande poriën uw lichaam binnen dringen.

Mijn interesse in magnesium is gekomen toen ik het zelf ervaren heb hoe het voelt om stramme spieren te hebben en ik ben toen magnesium gaan gebruiken. Ik was zo verbluft over het resultaat dat ik in mijn praktijk het gelijk aangeboden heb aan mijn cliënten.

Daar komt bij dat ik mij volledig kan vinden in de mooie producten van Magnesium Forever. Een fijne samenwerking kwam tot stand en ik ben zeer trots om hiermee te mogen werken en de mensen zelf hun ervaring te laten beleven.

In mijn praktijk is het ook mogelijk om een oogmeting te laten doen, hiermee kan ik u laten zien of er een magnesium te kort in het lichaam is.

Ook ben ik bezig met een abonnement voor werkgevers die hun medewerkers met korting een massage kunnen aanbieden. Voorkomen is beter dan een gestreste medewerker met een burn out thuis.

Voor meer informatie kijk op magnesiumpuntwijhe.nl

KIES VOOR ONTSPANNING!

magnesium punt wijhe

Anita Ruitenburg
Julianalaan 56
8131 AW Wijhe
06 11444713
info@magnesiumpuntwijhe.nl
www.magnesiumpuntwijhe.nl


Anita Ruitenberg Magnesium punt Wijhe

Magnesium Forever

Kastanjelaan 23, 3881 EL Putten

KvK: 65931726
BTW: NL856322076B01
BANK: NL80INGB0007312671

Contact

Annelies Dicke
06 22 40 71 58
Floor Mulder
06 52 51 90 93

Social Media

Nieuwsbrief