fbpx
Magnesium Forever Utrecht

Je lichaam spreekt, praktijk voor massage en massagetherapie


In mijn massagepraktijk ‘Je lichaam spreekt’, kun je terecht voor een ontspanningsmassage, een klachtgerichte of een energetische massage en de producten van Magnesium Forever.

Veel klachten die ik in mijn praktijk tegenkom kunnen veroorzaakt of in stand gehouden worden door een magnesiumtekort. Het gaat dan om klachten zoals spierpijn/hoge spierspanning, stress en vermoeidheid. Ter ondersteuning van de behandeling werk ik sinds 2017 met de producten van Magnesium Forever en verkoop ik producten zoals magnesium-supplementen, magnesium-souplesse en magnesium-olie. In de loop van de jaren heb ik een schare trouwe magnesium-fans opgebouwd.

Een ontspanningsmassage is een zachte massage met muziek, voor een diepe ontspanning. Door de ontspanning wordt het parasympatische zenuwstelstel geactiveerd dat zorgt voor herstel van lichaam en geest. De ademhaling wordt rustig, de hartslag wordt langzamer, spieren en organen herstellen en energievoorraden worden aangevuld. Voor een langduriger ontspanning raad ik cliënten het gebruik van magnesium-supplementen aan zoals de Magnesium-complex of de Magnesium-rustgever.

Een klachtgerichte massage is een stevige tot zeer stevige massage die ik gebruik bij de behandeling van onder andere spierpijn, hoofdpijn, nek-, schouder- en rugklachten, stress en RSI. Ik maak gebruik van verschillende technieken zoals bindweefselmassage, cupping, triggerpoints, de Vreeling Exposure en Vreeling Deep tissue technieken. Tijdens de behandeling werk ik met Magnesium-souplesse om spierknopen, vastzittende pezen en spieren en gewrichten zoals vinger- en teenkootjes te masseren. Cliënten kopen de magnesium-souplesse ook om thuis te gebruiken en bij kramp en restless legs adviseer ik de magnesium-olie.

Energetische massages
Alles in het universum bestaat uit energie, dus ook de mens. Een energetische massage is een bijzondere vorm van een klachtgerichte behandeling, gebaseerd op de traditionele Chinese geneeskunde. Deze holistische behandeling bestaat uit meridaanmassages, drukpunten en gewrichtsrotaties. Doel van de massages is het herstellen van de energiebalans. Elke meridiaan staat voor een aantal lichaamsdelen, organen, fysiologische processen en emoties. Door behandeling van de meridianen worden stagnaties (tekort/teveel) in energie opgeheven waardoor de energie weer gaat stromen en lichaam en geest meer in balans komen. Ik pas deze massages veel toe bij uiteenlopende klachten van fysieke en emotionele aard. Een uitgebreide beschrijving vind je in mijn BLOG.

Om na te gaan of er mogelijk sprake is van een magnesiumtekort heb ik een checklist ontwikkeld. Je kunt deze eenvoudig zelf invullen of  ik kan deze tijdens een gesprek geheel vrijblijvend bij je afnemen.Reacties van cliënten op het gebruik van magnesium producten:


‘Sinds ik magnesium-complex gebruik voel ik me fitter en heb meer energie’
 ‘

Dankzij de magnesium-olie heb ik geen last meer van restless-legs’

‘Verbazingwekkend. De pijn in mijn achillespezen en enkel is vrijwel verdwenen dankzij de magnesium-souplesse’

‘Ik ervaar veel minder spierspanning dankzij de magnesiumolie’

‘Ik slaap beter door en ben minder gestresst dankzij de magnesium pillen’

‘Super! De spierpijn in mijn nek is verdwenen dankzij de magnesium souplesse’ 

‘Als ik spanningshoofdpijn voel opkomen smeer ik wat magnesiumolie in mijn nek waarna de spanning afneemt en de hoofdpijn niet doorzet’Rianne Zandzee Magnesium Forever Utrecht

Je lichaam spreekt

Rianne Zandee

Professor Jordanlaan 96
3
571 KC Utrecht

06 24532408


info@jelichaamspreekt.nl
www.jelichaamspreekt.nl

Magnesium Forever

Kastanjelaan 23, 3881 EL Putten

KvK: 65931726
BTW: NL856322076B01
BANK: NL80INGB0007312671

Contact

Annelies Dicke
06 22 40 71 58
Floor Mulder
06 52 51 90 93

Social Media

Nieuwsbrief