fbpx
Magnesium Forever Heerenveen

Praktijk Fuotprint


Mijn naam is Albert Nijholt, De Praktijk "Fuotprint" gevestigd in Heerenveen waar wij, Sieta als medisch pedicure en ik als masseur en ooracupuncturist, een voormalig schoolgebouw hebben omgetoverd tot een klein gezondheidscentrum, waar verschillende disciplines onder een dak werkzaam zijn en elkaar kunnen versterken.

Ik, Albert, heb de opleiding Atlas-lumbaal massage, gevolgd bij Backbalanse in Putten. Deze Massagetechniek, waarin in korte tijd met behulp van interactieve bewegingen en lichte druk, het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren en te activeren.
Mede door het interactieve karakter van deze techniek, wordt snel een merkbaar resultaat bereikt, zonder hulpmiddelen, zonder te manipuleren of te kraken. Kortom: De Atlasmassage, in combinatie met de lumbaalmassage, is een unieke techniek met ongekende en vaak verbluffende resultaten.

Door gebruik te maken van de Magnesium Forever producten, zoals Magnesiumgel, Magnesiumsouplesse, is het behandelen hiermee een bijzondere aanvulling voor de klachten.

Enkele klachten waarbij een Atlas-lumbaal massage een uitkomst is: migraine, clusterhoofdpijn, Frozen Shoulder, tennis/golfarm, arm/ schouderklachten, lage rugklachten, hernia, spit, overbelasting, uitstralingspijn, knieklachten, etc.

Ook geef ik voetreflexmassages, deze opleiding heb ik gevolgd bij DBA (Dutch bodywork Academy in Leeuwarden. Ook hier gebruik ik de Magnesiumgel van Magnesium Forever voor het masseren van de voeten.
Naast deze massages doe ik ook behandelingen met oorreflexologie, deze opleiding heb ik gevolgd bij Verera trainings instituut uit Almelo.

Kortom; klachten kunnen duiden op een Magnesium tekort, met de behandeling met Magnesiumgel, Magnesiumolie, Magnesiumsouplesse, komt het Magnesium direckt op de plaats waar de spanningen zitten, waardoor men vaak gelijk ontspanning ondervind. Naast dat ik zelf de producten gebruik van Magnesium Forever, hebben wij bij Fuotprint ook een verkooppunt van producten van Magnesium Forever.


Albert Praktijk De Foutprint Heerenveen

Praktijk Fuotprint

Albert Nijholt
Leeuwarderstraatweg 54
8441 PE Heerenveen

Telefoon 0513 629957
WhatsApp 06 53859306

info@fuotprint.nl
www.fuotprint.nl

Magnesium Forever

Kastanjelaan 23, 3881 EL Putten

KvK: 65931726
BTW: NL856322076B01
BANK: NL80INGB0007312671

Contact

Annelies Dicke
06 22 40 71 58
Floor Mulder
06 52 51 90 93

Social Media

Nieuwsbrief