fbpx
Magnesium Forever Alphen aan de Rijn

Massagepraktijk More Balance


Mijn naam is Pia Herpertz-Noordman en ik ben eigenaar van Massagepraktijk More Balance, een kleinschalige gezellige praktijk in Alphen aan den Rijn. Een praktijk waar ruim de tijd genomen wordt voor elke cliënt en elke behandeling.

Jaren geleden ben ik gestart als wellnessmasseur, echter mijn interesse in het vakgebied massage is zo groot dat ik inmiddels breed geschoold ben:
van Magnesiumbehandelingen tot Manuele Lymfedrainage, van Medical taping tot Emmett technieken en nog veel meer. Met deze brede kennis is het mogelijk om mijn cliënten heel gericht van dienst te zijn, omdat ik ook meerdere technieken kan combineren. Uiteraard is dit geheel afhankelijk van de klacht en/of de wens van de cliënt.

In 2019 kwam ik in contact met Magnesium Forever en zag direct de meerwaarde van zowel de magnesium producten en de magnesium behandelingen, als het partnerschap met Magnesium Forever.
Tot op de dag van vandaag zijn mijn cliënten daar ook heel blij mee. De magnesium behandelingen (deelpakking of totale pakking) worden als zeer ontspannen ervaren met een langdurig effect.
Bij het vermoeden van een magnesiumtekort kun je in mijn praktijk een gratis oogmeting laten doen. Hiervoor gebruik ik een zogenaamde spleetlamp. Het resultaat levert een foto van de iris van het oog op, waarmee ik dan kan laten zien of er een magnesiumtekort is en zo ja, in welke mate.

De magnesium producten/supplementen van Magnesium Forever kunnen via mij gekocht worden en ik kan de cliënt informeren en adviseren over deze producten.

Uitgebreide informatie over magnesium producten, magnesium behandelingen en overige behandelingen is te vinden op mijn website.Massagepraktijk More Balance

Waar massage een cadeautje voor jezelf is!

Praktijk voor professionele Klassieke massage, Magnesium behandelingen, Manuele lymfedrainage, Balinese massage, Lomi Lomi massage, Hotstone massage, Stoelmassage en meer....

Pia Herpertz-Noordman
Zeewinde 14
2
403 GG Alphen aan den Rijn
Bel of app : 06 22226108

Mail: pia@massagemorebalance.com
Website: www.massagemorebalance.com

Magnesium Forever

Kastanjelaan 23, 3881 EL Putten

KvK: 65931726
BTW: NL856322076B01
BANK: NL80INGB0007312671

Contact

Annelies Dicke
06 22 40 71 58
Floor Mulder
06 52 51 90 93

Social Media

Nieuwsbrief