fbpx
Nieuws

Nieuwe data in 2023 waarop een presentatie of een transdermale (direct door de huid heen) workshop gehouden worden:

  • Dinsdag 28 maart ~ 16.30-20.30 ~ Magnesium theorie

  • Zaterdag 1 april ~ 11.00-14.30 ~ Mobiele spleetlamp, met mogelijkheid tot koop van een apparaat
  • Dinsdag 9 mei ~ 16.30-20.30 ~ Magnesium theorie

  • Zaterdag 27 mei ~ 11.00-16.00 ~ Magnesium praktijk

  • Zaterdag 24 juni ~ 11.00-16.00 ~ Magnesium praktijk


De kosten voor een cursus bedraagt 10,00 euro per persoon.

Adres: Kastanjelaan 23, 3881 EL Putten

Opgeven: info@magnesium-forever.nl

Nieuw Magnesium Bisglycinaat vloeibaar
Magnesium Bisglycinaat heeft een goede werking op:

beter slapen
beter concentratievermogen
verlaging van stress niveau en onrust
ondersteunt het geheugen

Deze vloeibare vorm werkt binnen ongeveer 7 minuten! Dus ideaal om in te nemen vlak voor het naar bed gaan om het hoofd tot rust te brengen.


Je vindt Magnesium Bisglycinaat in een fles van 500 ml in onze webshop. 

Er is ook Magnesium Bisglycinaat vloeibaar zonder alcohol verkrijgbaar in onze webshop.
Nieuw Magnesiumvlokken navul verpakking van 1 kiloNaast de emmers Magnesiumvlokken van 2 en 4 kilo hebben we nu ook een navul verpakking in ons assortiment. De navul verpakking van 1 kilo kun je gebruiken om de emmer bij te vullen. Dit is niet alleen extra voordelig maar ook beter voor het milieu!


Je vindt de Magnesiumvlokken van 1, 2 en 4 kilo in onze webshop. Hier staat ook  uitgelegd hoe je de vlokken kunt gebruiken voor een heerlijk bad of voetenbad. Gun jezelf dit moment van ontspanning!
Nieuw ‘STOMEN MET MAGNESIUMVLOKKEN'

Magnsium is na zuurstof en water onze 3e levensbehoefte. Magnesium is de “REGISSEUR” van ons lichaam. Het is de activator van meer dan 350 metabolische reacties. Magnesium beschermt onze celmembraan.

Magnesium heeft invloed op de mentale functies, op jet hart, de spieren, de bloeddruk en de spieraansturing. Magnesium zorgt ervoor dat we ons fit voelen, dit omdat het een rol speelt bij onze energieproductie. Magnesium is een RUSTGEVER.

In deze hectische tijd van de Corona wordt er daarom en groot beroep gedaan op onze magnesiumhuishouding. Er heerst veel onrust in de mensen; thuiswerken is niet altijd fijn, de onzekerheid of we onze baan wel gaan houden. En wat mag u wel en niet; maatregelen wisselen per week.

Dit geeft een verstoring van ons evenwicht. Magnesium heeft de taak ons proberen rustig te blijven. Het is in deze tijd uiterst belangrijk om ons immuunsysteem goed gezond te houden. Magnesium is hiervoor onder andere nodig.

Worden we verkouden, of krijgen we keelpijn, dan zijn we in deze tijd genoodzaakt thuis te blijven.

MAGNESIUM FOREVER heeft uit ervaring een methode gevonden om onze slijmvliezen in keel en neus sterk en gezond te houden. Magnesium ondersteunt namelijk bij preventief gebruik het natuurlijk afweermechanisme van ons neusslijmvlies en keel.

Een Magnesium stoombad voor keel en neus:

Preventief te gebruiken 1 à 2 keer per week. Bij klachten van verkoudheid en/of keelpijn, dagelijks stomen.

Magnesium Forever Inhalator met magnesiumvlokken:

1 inhalator 500 gram magnesiumvlokken met daarbij een uitleg hoe de inhalator te gebruiken voor € 19,95

Naast het stoombad is het ook aan te raden om onze volgende (orale) producten te gaan gebruiken om je weerstand hoog te houden:
Magnesium complex
Vitamine D3
Vitamine C/B5

Al deze producten zijn verkrijgbaar in de webshop.
Magnesium Producten Bestel snel in de webshop

Magnesium favoriet voedingssupplement 2018

Uit een mooi artikel over Magnesium op telegraaf.nl blijkt dat magnesium niet voor niets zo populair is. Presentatrice en orthomoleculair voedingstherapeut Vivian Reijs maakte op de Nationale Gezondheidsbeurs bekend dat Magnesium Supplement van het Jaar 2018 is geworden.

Lees het hele artikel op de website van de Telegraaf.Souplesse wordt gebruikt door logopedisten
Ons product Magnesium Souplesse wordt gebruikt door logopedisten die gespecialiseerd zijn in larynxmanipulatie, het losmaken van het strottenhoofd. In de video laat logopediste Alma Jansen zien hoe Souplesse wordt ingezet bij larynxmaipulatie, Door het gebruik van Souplesse kan de ontspanning die door de behandeling wordt bereikt langdurig worden vastgehouden.

Deze video is mede tot stand gekomen door Felix Geurts van FeliServices.


Nieuwe producten

Het assortiment van Magnesium Forever is uitgebreid met 2 nieuwe producten

Souplesse

Souplesse werkt als een smeermiddel voor mensen met gewrichtsklachten. Magnesium is belangrijk voor de opbouw van de botten en het behoud van een stevig skelet. Het staat inmiddels vast dat vrouwen die aan osteoporose lijden minder magnesium in hun botten hebben dan gezonde vrouwen. Dit is gemakkelijk te verklaren: Magnesium zet vitamine D om in een actieve vorm die nodig is voor een goede opname van calcium in de botten.

Souplesse is bij ons verkrijgbaar, het middel bevat de volgende ingrediënten: Magnesium, Glucosamine, Chondroitine, MSM en diverse etherische oliën.

 

Vitamine C/B5

Deze capsules met een vegetarisch omhulsel worden verkocht op basis van 500 mg per capsule.
Vitamine C verhoogt de weerstand en kan helpen de ontstekingsvormen in te dammen. Gebruik van Vitamine C in combinatie met vitamine B5 zorgt voor een synergetisch effect en daardoor voor extra weerstand. Vitamine C is betrokken bij de lichaamseigen cortisol synthese. Cortisol remt de voor artrose typische ontstekingsprocessen in de gewrichten en is daarnaast voor het herstel van kraakbeen stoffen van belang. Vitamine C speelt een belangrijke rol bij de aanmaak van kraakbeencollageen en door de krachtige anti-oxidant werking van vitamine C kan kraakbeen beter beschermd worden tegen afbraak.
Pantotheenzuur of vitamine B5 is nodig voor de energievoorziening van het lichaam, de opbouw en afbraak van eiwitten en vetten.

Deze twee nieuwe producten dienen samen gebruikt te worden wordt het beste resultaat.


Magnesium Kookboek

Lekkere en makkelijke recepten met magnesiumrijke voedingHeeft u last van spierkramp in uw benen?
Of slapeloosheid, hoofdpijn of stress?
Concentratieproblemen, of een depressie?

Het zou maar zo kunnen dat u een tekort heeft aan magnesium. Dit mineraal is onmisbaar voor onze gezondheid. Het wordt niet voor niets ‘de vonk van het leven’ genoemd. Helaas hebben we in onze huidige maatschappij steeds vaker zo’n tekort. Dit boek vertelt u hoe u dat kunt voorkomen of verhelpen. Gezonde voeding is daarbij essentieel. De recepten in dit boek zijn rijk aan magnesium, en makkelijk en snel te maken. U krijgt minder stress en meer energie!

Annelies Dicke (1960) en Floor Mulder (1957) hebben samen het bedrijf Magnesium Forever. Annelies is van oorsprong fysiotherapeut en acupuncturist en runt haar wellnesspraktijk in Putten. Floor is fotonentherapeut en eigenaar van het Gezondheidscentrum-Plus in Soest. In hun werk ontdekten ze dat veel klachten ontstaan door een gebrek aan magnesium én dat er een grote behoefte is aan meer kennis hierover. Met dit boek willen ze alle vragen die leven onder hun klanten beantwoorden. Het boek is te bestellen in onze Webshop.


Magnesium Forever

Kastanjelaan 23, 3881 EL Putten

KvK: 65931726
BTW: NL856322076B01
BANK: NL80INGB0007312671

Contact

Annelies Dicke
06 22 40 71 58
Floor Mulder
06 52 51 90 93

Social Media

Nieuwsbrief