Nieuws

Magnesium Forever heeft regelmatig leuke acties en aanbiedingen!


Magnesium Botopbouw nu 2 halen 1 betalen Bestel snel in de webshop


Magnesium Forever heeft besloten om het voedingssupplement botopbouw uit het assortiment te halen. Dit aangezien magnesium complex met glucosamine een tijdje geleden in het assortiment gekomen is.

Magnesium complex met glucosamine heeft 300 mg magnesium en 151 mg glucosamine in een capsule zitten. En natuurlijk daarnaast de L-Taurine en de vitamine B6 om de magnesium beter op te laten nemen.

Er zijn nog een aantal potten botopbouw, en daarom willen we die met een actie afsluiten.

Zolang de voorraad strekt is de botopbouw in de volgende actie……..

2 HALEN, 1 BETALEN!

DUS…… 2 potten met 90 capsules voor €20,65Magnesium favoriet voedingssupplement 2018

Uit een mooi artikel over Magnesium op telegraaf.nl blijkt dat magnesium niet voor niets zo populair is. Presentatrice en orthomoleculair voedingstherapeut Vivian Reijs maakte op de Nationale Gezondheidsbeurs bekend dat Magnesium Supplement van het Jaar 2018 is geworden.

Lees het hele artikel op de website van de Telegraaf.Souplesse wordt gebruikt door logopedisten
Ons product Magnesium Souplesse wordt gebruikt door logopedisten die gespecialiseerd zijn in larynxmanipulatie, het losmaken van het strottenhoofd. In de video laat logopediste Alma Jansen zien hoe Souplesse wordt ingezet bij larynxmaipulatie, Door het gebruik van Souplesse kan de ontspanning die door de behandeling wordt bereikt langdurig worden vastgehouden.

Deze video is mede tot stand gekomen door Felix Geurts van FeliServices.


Nieuwe producten

Het assortiment van Magnesium Forever is uitgebreid met 2 nieuwe producten

Souplesse

Souplesse werkt als een smeermiddel voor mensen met gewrichtsklachten. Magnesium is belangrijk voor de opbouw van de botten en het behoud van een stevig skelet. Het staat inmiddels vast dat vrouwen die aan osteoporose lijden minder magnesium in hun botten hebben dan gezonde vrouwen. Dit is gemakkelijk te verklaren: Magnesium zet vitamine D om in een actieve vorm die nodig is voor een goede opname van calcium in de botten.

Souplesse is bij ons verkrijgbaar, het middel bevat de volgende ingrediënten: Magnesium, Glucosamine, Chondroitine, MSM en diverse etherische oliën.

 

Vitamine C/B5

Deze capsules met een vegetarisch omhulsel worden verkocht op basis van 500 mg per capsule.
Vitamine C verhoogt de weerstand en kan helpen de ontstekingsvormen in te dammen. Gebruik van Vitamine C in combinatie met vitamine B5 zorgt voor een synergetisch effect en daardoor voor extra weerstand. Vitamine C is betrokken bij de lichaamseigen cortisol synthese. Cortisol remt de voor artrose typische ontstekingsprocessen in de gewrichten en is daarnaast voor het herstel van kraakbeen stoffen van belang. Vitamine C speelt een belangrijke rol bij de aanmaak van kraakbeencollageen en door de krachtige anti-oxidant werking van vitamine C kan kraakbeen beter beschermd worden tegen afbraak.
Pantotheenzuur of vitamine B5 is nodig voor de energievoorziening van het lichaam, de opbouw en afbraak van eiwitten en vetten.

Deze twee nieuwe producten dienen samen gebruikt te worden wordt het beste resultaat.


Magnesium Kookboek

Lekkere en makkelijke recepten met magnesiumrijke voedingHeeft u last van spierkramp in uw benen?
Of slapeloosheid, hoofdpijn of stress?
Concentratieproblemen, of een depressie?

Het zou maar zo kunnen dat u een tekort heeft aan magnesium. Dit mineraal is onmisbaar voor onze gezondheid. Het wordt niet voor niets ‘de vonk van het leven’ genoemd. Helaas hebben we in onze huidige maatschappij steeds vaker zo’n tekort. Dit boek vertelt u hoe u dat kunt voorkomen of verhelpen. Gezonde voeding is daarbij essentieel. De recepten in dit boek zijn rijk aan magnesium, en makkelijk en snel te maken. U krijgt minder stress en meer energie!

Annelies Dicke (1960) en Floor Mulder (1957) hebben samen het bedrijf Magnesium Forever. Annelies is van oorsprong fysiotherapeut en acupuncturist en runt haar wellnesspraktijk in Putten. Floor is fotonentherapeut en eigenaar van het Gezondheidscentrum-Plus in Soest. In hun werk ontdekten ze dat veel klachten ontstaan door een gebrek aan magnesium én dat er een grote behoefte is aan meer kennis hierover. Met dit boek willen ze alle vragen die leven onder hun klanten beantwoorden. Het boek is te bestellen in onze Webshop.


Magnesium Forever

Kastanjelaan 23, 3881 EL Putten

KvK: 65931726
BTW: NL856322076B01
BANK: NL80INGB0007312671

Contact

Annelies Dicke
06 22 40 71 58
Floor Mulder
06 52 51 90 93

Social Media

Nieuwsbrief