fbpx
Voedingssupplementen

Magnesium Complex

Magnesium Complex is een krachtig complex met magnesium Bisglycinaat, Citraat en Glycerofosfaat, aangevuld met L-Taurine, Spirulina, Chlorella en vitamine B6.
Dit is de juiste samenstelling voor een betere balans op onze dagelijkse voeding.

De Magnesium Complex is verkrijgbaar in een pot met 180 capsules en een pot met 360 capsules.

Per capsule bevat Magnesium Complex:

180 mg magnesium bisglycinaat

180 mg magnesium citraat

180 mg magnesium glycerofosfaat

20 mg L-Taurine

12,5 mg spirulina

12,5 mg chlorella

1 mg vit B6 pyridoxaal 5 fosfaat (P5P)Magnesium complex met Glucosamine Magnesium Forever

Magnesium Complex met Glucosamine

De synergie tussen magnesium en glucosamine is dat ze allebei een functie hebben bij de gewrichten. Magnesium zorgt voor de “souplesse” van de gewrichten en glucosamine is met name belangrijk voor het kraakbeen. Glucosamine is de bouwsteen van collageen. Ook zorgt glucosamine voor de vorming van de gewrichtsvloeistof.

Glucosamine is een lichaamseigen stof en wordt door het lichaam aangemaakt uit glucose en aminozuren. Vanaf ongeveer je 40e levensjaar kan het goed zijn glucosamine ter aanvulling in te nemen.


De Magnesium Complex met Glucosamine is verkrijgbaar in een pot met 180 capsules.

Per capsule bevat Magnesium Complex met glucosamine:

180 mg magnesium citraat

180 mg magnesium glycerofosfaat

180 mg glucosamine

20 mg L-Taurine

12,5 mg spirulina

12,5 mg cglorella

1 mg vit B6(P5P)

Flyer


Voedingssupplement magnesium rustgever tegen stress

Magnesium Rustgever

Magnesium met een juiste samenstelling als basis, magnesium Bisglycinaat, Citraat en Glycerofosfaat aangevuld met Rhodiola, Passiflora, L-Taurine en vitamine B6.
Ontzettend veel mensen leven en werken onder stress. Ook door verschillende uiteenlopende omstandigheden kan stress en onrust een factor van klachten zijn. Een negatieve vorm van stress slurpt veel magnesium op! De Magnesium Rustgever is een uitstekend middel om magnesium tekorten ontstaan door stress tegen te gaan.

De Magnesium Rustgever is verkrijgbaar in een pot met 180 capsules.


Per capsule bevat Magnesium Rustgever:

131 mg magnesium bisglycinaat

131 mg magnesium citraat

131 mg magnesium glycerofosfaat

50 mg rhodiola

30 mg passiflora kruid

20 mg L-Taurine

1 mg vit B6 (P5P)

Flyer
Magnesium Bisglycinaat vloeibaar 500 ml

MAGNESIUM BISGLYCINAAT heeft als voordeel dat het ‘omarmd’ wordt door 2 moleculen van het aminozuur GLYCINE. Daardoor wordt het door het lichaam niet gezien als een mineraal maar als een aminozuur. En aminozuren worden veel beter opgenomen dan mineralen.

Magnesium bisglycinaat is goed opneembaar omdat het organisch (lichaamseigen) gebonden is. Omdat het gezien wordt als een aminozuurchelaat is het sterk genoeg om niet gesplitst te worden onder invloed van maagsap of spijsverteringsenzymen (zoals bij andere mineraalverbindingen doorgaans gebeurt). De 2 aminozuren glycine vouwen zich om het mineraalelement en beschermen het gedurende het spijsverteringsproces en laten niet los. Ook is de elektrische lading van het chelaat neutraal, waardoor het niet vast gaat zitten aan stukjes voeding in de maag en darmen. Het bereikt in zijn geheel de dunne darm, waar deze wordt opgenomen.

Glycine is ook nog eens het kleinste aminozuur in het lichaam. Het aminozuurgecheleerde mineraal wordt door actief transport tot binnen de slijmcellen gebracht. Pas daar zorgen stofwisselingsprocessen ervoor dat de glycine en het mineraal magnesium gesplitst worden en bruikbaar is voor de diverse organen en systemen in het lichaam.

Omdat magnesium bisglycinaat bestaat uit hele fijne, kleine deeltjes, komt het OOK terecht de hersenen. Magnesium bisglycinaat wordt ook in hoge dosis goed verdragen en werkt nauwelijks diarree vormend. Magnesium bisglycinaat zorgt voor een stijging van de magnesiumwaarden in de hersenen. Dus magnesiumbisglycinaat is goed voor zowel SPIEREN als voor de HERSENEN.

MAGNESIUM BISGLYCINAAT werkt dus ook op de mentale eigenschappen van de mens: concentratie, geheugen, woordbenoeming, alertheid, focus, leervermogen, inprenting, reproductie, cognitie, interpreteren.

Magnesium bisglycinaat heeft een goede werking op:
  • beter slapen
  • beter concentratievermogen
  • verlaging van het stressniveau
  • onrust

De vloeibare vorm heeft als voordeel dat het binnen 7 minuten zijn werking doet.

Dosis: 1 a 2 bijgeleverde maatbekertjes per dag

Er is ook Magnesium Bisglycinaat vloeibaar zonder alcohol verkrijgbaar in onze webshop


Flyer

Voedingssupplement vitamine C B% complex

Vitamine C/B5 complex

Vitamine C heeft een belangrijke rol bij de aanmaakvan kraakbeencollageen en door de krachtige anti oxidant werking wordt kraakbeen beter beschermt tegen afbraak. In hoge dosis (2-3 tabletten per dag totaal 1600-2400mg) ideaal bij klachten van de gewrichten.

Het Vitamine C/B5 complex is verkrijgbaar in een pot met 120 capsules.

Per capsule bevat Vitamine C/B5 complex:

800 mg vit C (Ascorbinezuur)

50 mg Calciumpantothenaat (Vit B5)

25 mg Extract Cranberry

25 mg Bioflavonoiden

10 mg OPC extraxt (95%)

Flyer“Rhodiola

Rhodiola

Magnesium-Forever Rhodiola 500 mg, bevat Rhodiola Rosea dat zorgt voor een evenwichtig gevoel in stress situaties. Rhodiola is een natuurlijke rustgever en helpt bij spanning en inspanning. Het is ook rijk aan vitamine B1 dat bijdraagt tot een normale psychologische functie en het is goed voor geestelijke energie. De capsule is vegetarisch.

Rhodiola is verkrijgbaar in een pot met 60 capsules.

Per capsule bevat Rhodiola:

500 mg Rhodiola (3%Rosavins)

FlyerVitamine D3 druppels

Vitamine D3

Er is steeds meer wetenschappelijk bewijs dat een goede vitamine D-status bijdraagt aan de preventie van veelvoorkomende (chronische) ziekten, waaronder ziekten van het bewegingsapparaat, metabool syndroom, diabetes type 2, hart- en vaatziekten, auto-immuunziekten, infectieziekten, kanker en mentale aandoeningen. Er zorg voor dragen dat de vitamine D-voorziening het hele jaar optimaal is, is daarom een uitstekende (en goedkope) investering in de gezondheid. Neem elke dag 1 druppel, 2500 IE per druppel= 62,5 mcg =1250% ADH.

Per druppel bevat Vitamine D3:

2500 IE per drupel = 62,5 mcg

(let op met pinda allergie, dit product kan sporen van pinda bevatten)

Flyer

De capsules van de producten van Magnesium Forever zijn vegetarisch.

Lees hier de algemene flyer over onze producten en hoe deze te gebruiken >>>
De voedingssupplementen zijn te verkrijgen in onze webshop Bestel nu

Magnesium Forever

Kastanjelaan 23, 3881 EL Putten

KvK: 65931726
BTW: NL856322076B01
BANK: NL80INGB0007312671

Contact

Annelies Dicke
06 22 40 71 58
Floor Mulder
06 52 51 90 93

Social Media

Nieuwsbrief