fbpx
Magnesium transdermale producten


Pure Magnesiumgel

Pure Magnesiumgel met een hoge concentratie (30%) magnesiumchloride.
Zuivert, hydrateert en bevordert het herstel van de huid.

Gebruik de gel als onderhoud van de magnesium balans in het lichaam.

Dit kan middels pakkingen:

Breng de gel bijvoorbeeld aan in de holletjes van de voeten, wikkel er plastic folie omheen en daarna een warme doek. 15 minuten laten zitten en daarna overtollige gel verwijderen met een natte doek.

Gebruik de gel bij pijnlijke knie of schouder en doe als hierboven geschreven.
Ook is de magnesiumgel goed te gebruiken bij massages.

Ingrediënten:

30% magnesiumchloride, aqua, natrosol

Inhoud flacon 100 ml of 500 ml of een pot 1 liter

Flyer
Magnesium Souplesse

Souplesse werkt als een smeermiddel voor mensen met gewrichtsklachten en stijve spieren. Het bevat een hoge dosis magnesium, chondroitine (blokkeert de werking van een enzym dat verantwoordelijk is voor versnelde afbraak gewrichtskraakbeen), glucosamine (bevordert aanmaak gewrichtskraakbeen en blokkeert de werking van enzymen die kraakbeen afbreken), MSM (pijnstiller en ondersteunend bij aandoeningen van het bewegingsapparaat). Het is een zalf welke zuinig in gebruik en op veel plaatsen inzetbaar is.

Voorbeelden zijn:

Bij spanningshoofdpijn: de schedelrand inmasseren met souplesse. Bij klachten van de pols als carpaaltunnelsyndroom: de pols insmeren met souplesse. Bij knieklachten: de aanhechtingen van de spieren insmeren met souplesse. Bij spierknopen (ophoping van afvalstoffen in de spier): insmeren met souplesse.

Ingrediënten:

magnesium, chondroitine, glucosamine, MSM, water, etherische olien, magnesium creme.

Inhoud 50 ml en 100 ml

Flyer
Magnesium Olie roller

De magnesium roller kan gebruikt worden om op pijnlijke plaatsen waar u moeilijk bij kunt aan te brengen. 1x over het gebied een rol en klaar. Niet heen en weer blijven gaan, dan wordt er meer verbruikt als nodig is en gaat het plakken. U kunt dit regelmatig op de dag herhalen. Zo kunt u bijvoorbeeld makkelijk de rug of het schouderblad behandelen zonder te knoeien.

Ook is de roller te gebruiken om magnesium in het lichaam aan te brengen voor een opbouw van magnesium in het lichaam. Gebieden die snel magnesium opnemen zijn: oksels, buik en in het holletje van de voet.

Mensen met kramp in de benen kunnen de kuiten “rollen”.

Deze roller is heel handig om mee te nemen in uw tas.


Inhoud 80 ml

Flyer
Magnesium Bodycrème


Magnesium-Forever crème met uitsluitend verzorgende eigenschappen. De magnesium in deze bodycrème ontspant de huid en de huid voelt zacht aan na het insmeren met de crème. Zeer geschikt bij een droge huid en huidaandoeningen als psoriasis en eczeem. Maar ook bij een geïrriteerde huid geeft de crème een weldadig gevoel. De crème is er in een neutrale variant en in een variant met lavendel. Aan de lavendel bodycrème is biologische lavendel toegevoegd. Lavendel is zeer geschikt als extra rustgever. De bodycrème kunt u naar behoefte gebruiken. Geschikt voor het hele lichaam. Ook extra verzorgend na een magnesium voetenbad.

Ingrediënten:

Aqua
Decyl Oleate
Cetearyl Alcohol
Sorbitol
Ceteareth-20
Magnesium chloride
Sorbic Acid


Inhoud 100 ml en 200 ml

FlyerDeze producten zijn te verkrijgen in onze webshop Bestel nu

Magnesium Forever

Kastanjelaan 23, 3881 EL Putten

KvK: 65931726
BTW: NL856322076B01
BANK: NL80INGB0007312671

Contact

Annelies Dicke
06 22 40 71 58
Floor Mulder
06 52 51 90 93

Social Media

Nieuwsbrief