fbpx
Blessure preventie

Een sporter wordt weerbaarder voor spier- en gewrichtsblessures door extra magnesium. Ook bij herstel van een blessure helpt extra magnesium, spieren en gewrichten zullen sneller herstellen.

Beter in balans

Magnesium heeft een regulerende invloed op cortisol (stresshormoon), insuline en vetverbranding. Voldoende magnesium is zeer belangrijk in een uitgebalanceerd sport dieet.

  Magnesium complex supplement  

Gebruik en dosering

Onderzoek heeft uitgewezen dat intensief sporten een grote magnesiumbehoefte met zich meebrengt. Een magnesiumsuppletie van 400 mg per dag is zeer aan te bevelen tijdens een intensieve trainingsperiode. Een combinatie van voetenbaden en magnesiumolie is zeer effectief. Twee maal per week een voetenbad met 125 gram magnesiumkristallen en de andere dagen 2 keer met de magnesium olie roller over het lichaamsdeel rollen.

Bij het behandelen van een blessure is een lichaamspakking met magnesiumgel zeer effectief. De plek van de blessure wordt na het insmeren met de magnesiumgel ingewikkeld en warm gehouden. Na een kwartier wordt de pakking verwijderd en heeft de magnesium zijn werk kunnen doen.

Een totale lichaamspakking is een weldaad voor het vermoeide lichaam na een zware training of wedstrijd.Met de magnesiumgel of de magnesium Souplesse kan er vooraf en/of na afloop van een sportprestatie gemasseerd worden. Maar deze producten werken ook zeer effectief bij andere disciplines zoals bijvoorbeeld bij muzikanten. Denk hierbij aan violisten die veel uren achter elkaar moeten spelen. Ook zij bedrijven topsport met hun lichaam, met name de nek en schouderpartij worden zwaar en intensief belast. Ook voor deze categorie is het raadzaam om vooraf of na afloop de meest belastende spiergroepen met de gel en de souplesse te masseren.Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@magnesium-forever.nl.

Ervaar het effect van Magnesium Reserveer nu

Magnesium Forever

Kastanjelaan 23, 3881 EL Putten

KvK: 65931726
BTW: NL856322076B01
BANK: NL80INGB0007312671

Contact

Annelies Dicke
06 22 40 71 58
Floor Mulder
06 52 51 90 93

Social Media

Nieuwsbrief